Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013, 09:59
Ο καιρός σήμερα
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας και άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε σήμερα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στα ανατολικά και νότια τα φαινόμενα θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 29 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη, όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Ασθενείς μέχρι μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις, που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικές βροχές ή καταιγίδες, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013, 10:21