Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013, 08:46
Ο καιρός σήμερα
Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες και τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε σήμερα σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, αλλά στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου όπου θα επικρατήσουν ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Καθημερινά μπορείτε να ενημερώνεστε για την πρόγνωση του καιρού από το zougla.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013, 08:49