Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013, 06:10
Ο καιρός σήμερα
Λίγες νεφώσεις που σταδιακά κατά τόπους θα αυξηθούν δίνοντας παροδικές βροχές ή καταιγίδες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά, στη Δυτική και Νοτιοδυτική Πελοπόννησο και πιθανόν πρόσκαιρα σε περιοχές του Ιονίου περιμένουμε σήμερα, Τετάρτη 21 Αυγούστου.

Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν το βράδυ στη Μαγνησία, στις Σποράδες και στην Εύβοια.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 35 στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 30 στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα και από 22 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Πελάγη

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Αττική

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου με τις μέγιστες στα βόρεια και ανατολικά να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί, 6 μποφόρ, και παροδικά στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013, 06:14