Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013, 06:51
Ο καιρός σήμερα
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου περιμένουμε σήμερα. Παράλληλα, η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 20 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και έως τους 34 βαθμούς στη Δυτική Πελοπόννησο, 21 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ και στον Κορινθιακό σε μέτριους και τοπικά ισχυρούς 5-6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία τις πρωινές ώρες στα παραθαλάσσια τμήματα περιμένουμε  στην Αττική. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στη Θεσσαλονίκη. 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013, 06:51