Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013, 06:02
Ο καιρός σήμερα
Αυξημένες νεφώσεις με βροχές στα δυτικά και κεντρικά τμήματα της χώρας, περιμένουμε σήμερα.Τα φαινόμενα στα δυτικά σταδιακά θα ενισχυθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 22 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τοπικά τους 25 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι αλλά βαθμιαία θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με βροχές από τις βραδινές ώρες, περιμένουμε στην
Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νότια τμήματα του νομού, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Πηγή:Meteo

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013, 06:02