Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013, 06:08
Ο καιρός σήμερα
Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με αυξημένες νεφώσεις μόνο στην Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές έως το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013. Το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα θα σημειωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 1 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια και ψύχρα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Ηλιοφάνεια με παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.


Πηγή: Meteo.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013, 06:13