Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα
Βελτιωμένο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με αραιές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και λίγες τοπικές βροχές νωρίς το πρωί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2013. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βορειοανατολικό και το Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στρεφόμενοι το βράδυ στο Βόρειο Ιόνιο σε νότιους μέτριους.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Αραιές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014, 08:00