Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014, 07:00
Ο καιρός σήμερα
Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα λίγων βροχών στα βορειοδυτικά αναμένονται σήμερα, Πέμπτη 23 Ιανουαρίου. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα είναι ενισχυμένο στα 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014, 07:00