Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Απριλίου 2014, 06:33
Ο καιρός σήμερα
Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη 1 Απριλίου 2014. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά ορεινά οι νεφώσεις κατά τόπους θα πυκνώσουν και ενδέχεται να εκδηλωθούν λίγες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 22 στην Ήπειρο, από 5 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 7 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και στα νοτιότερα πελάγη από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα βόρεια πελάγη ισχυροί.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, κυρίως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, κυρίως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, και περιορισμένη ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Απριλίου 2014, 06:33