Ο καιρός της Δευτέρας

Ο καιρός της Δευτέρας
Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, με τοπικές βροχές στην Ήπειρο, στο Βόρειο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, περιμένουμε τη Δευτέρα.

Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες, ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής.

Η θερμοκρασία, σε υψηλά επίπεδα, θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, με τη μέγιστη στη Βόρεια Κρήτη να φθάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φθάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι και από το μεσημέρι και μετά ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014, 18:44