Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα, ημέρα όπου αναμένεται να επιστρέψει το μεγάλο κύμα των εκδρομέων, οι οποίοι επέλεξαν διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα για τις γιορτινές ημέρες.

Σύμφωνα με στοιχεία, συνολικά από τη Μεγάλη Δευτέρα εγκατέλειψαν το «κλεινόν άστυ» 740.000 οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η zougla.gr επικοινώνησε με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό, ο οποίος μας είπε ότι μετά τις πασχαλινές λιακάδες ο καιρός «αγριεύει»…

Ακούστε στη zougla.gr την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

Ο καιρός σε όλη την Ελλάδα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις που από το βράδυ στη δυτική Μακεδονία θα αυξηθούν. Το απόγευμα στη Μακεδονία αναμένονται σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 21 βαθμούς Κέλσιου.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο, νοτιοανατολικοί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 22 βαθμούς Κέλσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που το βράδυ στη Δυτική Κρήτη θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθείαπό 11 έως 18 και στην Κρήτη έως 20 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιά βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ, στα βόρεια 5 με 6 και το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κέλσιου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης