Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά περιμένουμε την Κυριακή. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες, ενώ οι συνθήκες θα ευνοούν και τη μέτρια μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής.

Η θερμοκρασία, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στη Βόρεια Κρήτη να φθάνει τους 20 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους στο Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακά ενίσχυση από το μεσημέρι και μετά σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φθάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί.

Ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη, όπου προβλέπονται επίσης αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης