Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Ήπειρο, στα ηπειρωτικά από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα, στην Ήπειρο και στα νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου, προβλέπει για σήμερα Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά των παραπάνω ηπειρωτικών περιοχών ενώ στην Κρήτη θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα νότια σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι στο Νότιο Ιόνιο και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Βόρειο Ιόνιο.

Αττική
Παροδικές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια του νομού και ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη
Τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης