Ο καιρός του Σαββάτου

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, 06:00
Ο καιρός του Σαββάτου
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σταδιακή βελτίωση από νωρίς το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Στερεάς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις, στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς μέτριους έως ισχυρούς.

Νεφώσεις με βροχές και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, 06:00