Άγνωστοι επιχείρησαν μέσα σε λίγες μέρες να κλέψουν και δεύτερο φορτηγό αυτοκίνητο από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων, όπως επιβεβαίωσε στην zougla.gr ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Ανδρέου.

Για κακή τους τύχη, όμως, επιχειρώντας αργά το βράδυ να περάσουν από κεντρικό σημείο της πόλης με το κλεμμένο όχημα και να φύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση, «έπεσαν» πάνω στον δήμαρχο Κορινθίων, κ. Αλέκο Πνευματικό, που με το δικό του Ι.Χ. περνούσε εκείνη την στιγμή από το συγκεκριμένο αυτό σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμαρχος τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία, ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησε το φορτηγό προκειμένου να δει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί. Τελικά, το όχημα βρέθηκε από τους αστυνομικούς λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εγκαταλελειμμένο σε παράλληλο δρόμο της οδού Eξαμιλίων, λίγο έξω από την Κόρινθο.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο αυτοκίνητο είχε αφεθεί ξεκλείδωτο, με το κλειδί πάνω στη μίζα. Αυτό δημιουργεί ερωτηματικά για το εάν χρησιμοποιήθηκε αντικλείδι ή κάποιος είχε και το γνήσιο κλειδί του αυτοκινήτου στην κατοχή του. Την κλοπή ερευνά η Ασφάλεια Κορίνθου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης