Θετική στον κορωνοϊό, βρέθηκε, μετά την επαφή της με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχ. Καλογήρου που νοσηλεύεται ήδη στο «Σωτηρία», η αρεοπαγίτης ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου στην υπόθεση της Novartis Κωνσταντίνα  Αλεβιζοπούλου, η οποία παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. 

Ο κ. Καλογήρου, ο οποίος εκλήθη και κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας, την περασμένη Τετάρτη, διαγνώστηκε θετικός στη βρετανική μάλιστα μετάλλαξη του κορωνοϊού και αμέσως ειδοποίησε τον Άρειο Πάγο, όπου τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα η κα. γραμματέας που συμμετέχει στις ανακρίσεις, καθώς και οι οικογένειές τους. Μέχρι στιγμής πάντως η γραμματέας είναι αρνητική στα τεστ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, η σύζυγός του και η κόρη του, αλλά και ο άλλοτε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου Παναγιώτης Πούλιος. Όλοι είναι σε καραντίνα και υπό ιατρική παρακολούθηση. Μικρός αριθμός δικαστών στο Πρωτοδικείο έχει διαγνωστεί επίσης με κορωνοϊό. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης