Συνέντευξη Τύπου στο εργοστάσιο της εταιρείας του στο Κορωπί παραχώρησε σήμερα, στις 11.00 περίπου το πρωί ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στην περιπέτειά του, ο Μανώλης Καραμολέγκος είπε ότι κατάφερε να μείνει ψύχραιμος χάρη στην πίστη του και στην ψυχική ηρεμία που είχε.

«Με έσωσε η πίστη μου. Σκεφτόμουν πως θα επιβιώσω. Η δύναμη ψυχής βοήθησε πολύ σε αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Καραμολέγκος, ο οποίος ήταν αρκετά λακωνικός στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων όσον αφορά στο πώς κατάφερε να μεταπείσει τους απαγωγείς του και σε άλλες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό», είπε χαρακτηριστικά. Αστειευόμενος, ο κ. Καραμολέγκος ανέφερε ενώπιον των δημοσιογράφων: «Να σας πω και κάτι πιο προσωπικό. Είμαι 55 ετών και όχι 60!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στους δράστες είπε ότι τον αντιμετώπισαν «με σεβασμό», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά του που «έζησε τον δικό της Γολγοθά» και τον γιο του προσωπικά που συνέδραμε καταλυτικά ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση καθώς ήταν εκείνος που εντόπισε τα γυαλιά του που είχαν πέσει την ώρα της απαγωγής.

«Δεν έχω κοιμηθεί επί τρεις ημέρες» είπε ακόμη ο Μανώλης Καραμολέγκος ο οποίος ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που διαχειρίστηκαν με διακριτικότητα και λεπτότητα το συμβάν.

«Φοβήθηκα πολύ, Κάθε άνθρωπος θα φοβόταν. Ούτε στον χειρότερο εχθρό σας» δήλωσε ο επιχειρηματίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης