Είναι μόλις 26 μηνών και ήδη καλείται να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Ο λόγος για τον Πανούλη, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο NECKER της Γαλλίας, εν αναμονή μεταμόσχευσης νεφρού.

Από τον Σεπτέμβριο του 2012, κάνει αιμοκάθαρση 3 φορές την εβδομάδα με καθετήρα στην καρδιά. Η ζωή του κρέμεται, κυριολεκτικά, από μια κλωστή και η όποια καθυστέρηση μπορεί να αποβεί μοιραία.
 
Στη μάχη για τη ζωή του Πανούλη βρίσκεται «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το γραφείο του Πρωθυπουργού, το Υπουργείο Υγείας, ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και πλήθος κόσμου, με μηνύματα συμπαράστασης και αγωνίας. 
 
Οι ευχές και τα μηνύματα συμπαράστασης δεν αρκούν για να απαλύνουν την αγωνία της οικογένειας! Ο Πανούλης έχει δικαίωμα στη ζωή και πρέπει να βρεθεί ΤΩΡΑ η λύση!
 
«Ζητάμε από τις γαλλικές αρμόδιες Αρχές και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να επιληφθούν προσωπικά του θέματος και να δώσουν άμεσα τη λύση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού»
 
Παράλληλα, έκκληση απευθύνει η μητέρα του μικρού Πάνου: «Με σπαραγμό, οδύνη και αγωνία κάνουμε τη μεγαλύτερη έκκληση που υπάρχει για λύση σήμερα, τώρα! Βρισκόμαστε με το μωρό μας Πανούλη στη Γαλλία εδώ και 25 μήνες, να δίνει ασύλληπτες μάχες για τη ζωή του που βρίσκεται να κρέμεται σε μια κλωστή, κάθε λεπτό. Η Παναγιά μας, προστάτιδα πάντα δίπλα του με φανερά θαύματα. Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριε Υπουργέ Υγείας, εξαντλήστε τα πάντα ώστε να δοθεί λύση σήμερα, τώρα! Ο Πανούλης μας, το λουλουδάκι μας, εν έτη 2014, μόλις 26 μηνών και από 7 μηνών στο σταυρό, ακόμη σήμερα δεν έχει μεταμοσχευτεί! Γιατί;;; Κάνουμε τη μεγαλύτερη έκκληση να δοθεί λύση τώρα και να γυρίσουμε γρήγορα καλά κοντά σας. Η φωνή μας και η καρδιά μας στην Ελλάδα, ο κύριος Παπαστάμου από το γραφείο του Πρωθυπουργού και ο κύριος Γιαννόπουλος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την οικογένειά του, ζητά την άμεση κινητοποίηση όλων για να επισπευθούν οι διαδικασίες εύρεσης μοσχεύματος.
 
Η ανακοίνωση θα σταλεί και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στη Γαλλία για την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση των πολιτών και των εμπλεκόμενων φορέων.
 
Αν μπορείτε να βοηθήσετε, καλέστε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που λειτουργεί καθημερινά, πανελλαδικά, όλο το 24ωρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης