Το κουβάρι της ανείπωτης τραγωδίας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο προσπαθούν να ξετυλίξουν οι Αρχές. Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως πριν την αυτοκτονία της ανήλικης κοπέλας προηγήθηκε καβγάς του πατριού της με τον ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου που η 14χρονη διατηρούσε σχέση.

Φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η ανήλικη κοπέλα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή Φωτογραφίας:  my-mosxato.blogspot.com

Πηγή Φωτογραφίας:  my-mosxato.blogspot.com

Ο καβγάς πριν την τραγωδία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη το κορίτσι παρά την απαγόρευση των γονιών της, που είχαν μάθει για τη σχέση της με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της άνδρα, πήγε στο κατάστημα του 43χρονου κι εκεί, τους έπιασαν να ερωτοτροπούν ο πατριός και ο αδελφός της. 

Γειτόνισσα περιέγραψε τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στους δύο άνδρες, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια. 

«Άκουσα φασαρία και βγήκα έξω. Είδα τον πατέρα και τον αδελφό της μικρής έξω από το μαγαζί και μέσα εκείνη και τον 43χρονο. Φωνάζανε γιατί η κοπέλα τους είχε πει ότι θα πάει στην πλατεία, αλλά προφανώς την παρακολούθησαν και τη βρήκαν στο ψιλικατζίδικο. Το κορίτσι βγήκε έξω, έγινε μια συμπλοκή και ο 43χρονος κλειδώθηκε μέσα στο κατάστημα. Η κοπελίτσα γύρισε, πήδηξε το σπασμένο τζάμι και μπήκε στο κατάστημα για να είναι μαζί του και μάλωσε με τους δικούς της», είπε. 

Σπασμένα γυαλιά μετά από τον καβγά του 43χρονου με τον πατριό της 14χρονης

Παράλληλα, γείτονας του 43χρονου μιλώντας στην κάμερα του star.gr ανέφερε πως στο παρελθόν είχε ακούσει πως ο ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου διατηρούσε σχέση και με άλλη κοπέλα.

«Είχαν ακουστεί και στο παρελθόν κάποια πράγματα γι’ αυτόν. Ότι είχε και παλιά σχέση με ανήλικο κορίτσι. Εγώ στο μαγαζί του έβλεπα συνεχώς μικρά κοριτσάκια, φίλες της κόρης του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το κατάστημα του 43χρονου

Σημειώνεται πως μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του 43χρονου, βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ανατριχίλα είναι το γεγονός ότι ο άνδρας είχε μια κόρη στην ίδια ηλικία με το κορίτσι που αυτοκτόνησε. 

Ο άνδρας κρατείται στη ΓΑΔΑ και η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί αν είχαν υπάρξει και άλλα θύματα αποπλάνησης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 14χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου. Λίγες μέρες πριν οι γονείς της είχαν ανακαλύψει ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν 43χρονο γείτονα και κατήγγειλαν το γεγονός στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. 

Ο 43χρονος

Η αυτοκτονία 

Η 14χρονη, ψυχολογικά φορτισμένη, μετά από τη σύλληψη του 43χρονου πήγε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Αυτόπτες μάρτυρες που ήταν εκεί, είπαν ότι είδαν το κορίτσι να ασχολείται με το κινητό του τηλέφωνο και όταν άρχισε να πλησιάζει το τρένο, έπεσε στις γραμμές με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

Μάλιστα στο σημείο, έφτασε κι ένας νεαρός, ο οποίος ρωτούσε τον κόσμο τι είχε συμβεί κι έλεγε ότι η 14χρονη του είχε στείλει μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει. 

Το κορίτσι άφησε, επίσης, ένα σημείωμα το οποίο απευθύνεται στον 43χρονο και εξηγεί τους λόγους που της οδήγησαν στην τραγική αυτή απόφαση και αποκαλύπτει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν. 

Πληροφορίες από: star.gr

Διαβάστε επίσης: Πολλοί γνώριζαν, κανείς δεν μίλαγε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης