Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών προσέφερε 8.000 προστατευτικές μάσκες και 8.000 γάντια σε νοσοκομεία, ΕΚΑΒ και Ερυθρό Σταυρό

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020, 19:19
Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών προσέφερε 8.000 προστατευτικές μάσκες και 8.000 γάντια σε νοσοκομεία, ΕΚΑΒ και Ερυθρό Σταυρό

Υγειονομικό υλικό σε νοσοκομεία της Πάτρας, στο ΕΚΑΒ και στον Ερυθρό Σταυρό, πρόσφερε ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών, με σκοπό την προστασία και την ασφάλεια του προσωπικού τους.

Ειδικότερα, ο Ο.Λ.ΠΑ. συγκέντρωσε συνολικά 8.000 προστατευτικές μάσκες και 8.000 γάντια μιας χρήσης, τα οποία θα διατεθούν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, στο γενικό νοσοκομείο Πατρών, «Άγιος Ανδρέας», στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων, στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοηθείας και στο περιφερειακό τμήμα Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σε δηλώσεις που έκανε ο διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ., Παναγιώτης Τσώνης, τόνισε ότι «ο Ο.Λ.ΠΑ. στηρίζει έμπρακτα την εθνική μάχη κατά του κορωνοϊού» και πρόσθεσε: «Αυτός είναι ένας τρόπος για να πούμε το δικό μας ‘ευχαριστώ' στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν καθημερινά τη μάχη, για να μπορούν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και για να είναι σε θέση να περιθάλψουν αποτελεσματικότερα τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τους ανθρώπους του».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020, 19:21