Ο παιδεραστής «35 μόνος» στα χέρια της αστυνομίας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2008, 08:48
Ο παιδεραστής «35 μόνος» στα χέρια της αστυνομίας

Σοκ με νέα σύλληψη παιδεραστή στον Νέο Κόσμο.

Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από συντονισμένες έρευνες, κατάφεραν να βρουν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 39χρονου ραδιοφωνικού παραγωγού, ο οποίος έμπαινε σε site γνωριμιών και chat rooms με τον κωδικό «35 μόνος» και προσπαθούσε να προσεγγίσει ανήλικα κορίτσια.

Στόχος του 39χρονου, να κλείσει ραντεβού μαζί τους. Το στόχο του τον πέτυχε, δεν γνώριζε όμως ότι, αντί για κάποιο ανυπεράσπιστο παιδί, θα βρισκόταν τετ α τετ με τους αστυνομικούς.

O φερόμενος ως παιδεραστής για μεγάλο χρονικό διάστημα συνομιλούσε μέσω ενός δικού του chat room με μια 12χρονη κοπέλα, την οποία προσπαθούσε να πείσει να συνευρεθούν ερωτικά. Για να την εμψυχώσει μάλιστα, της έστελνε φωτογραφίες από άλλα κορίτσια της ηλικίας της, τα οποία, όπως υποστήριζε, είχαν συναντηθεί μαζί του στο παρελθόν.

Μετά από καταγγελία της οικογένειας του κοριτσιού έγινε έρευνα, μέσω της οποίας οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη και μετέπειτα τον συνέλαβαν σε ενέδρα.

Στο διαμέρισμα του 39χρονου, που είναι πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού ο ίδιος και διαζευγμένος, οι αστυνομικοί βρήκαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, τα οποία απεικονίζουν ακόμη και βιασμούς 2 ετών.

Τώρα, θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν εάν ο ίδιος ήταν ο «καμεραμάν» και ο «φωτογράφος» του υλικού.

Στο σπίτι του παιδεραστή στον Νέο Κόσμο οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν συνολικά 13 σκληρούς δίσκους, όπου αποθήκευε το υλικό παιδικής πορνογραφίας που κατέβαζε από το ίντερνετ, μια βιντεοκάμερα, μια φωτογραφική μηχανή, 2 βιντεοκασέτες, 2 flash memories, 72 cd rom και κινητά τηλέφωνα.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2008, 08:48