Σε υπόθεση για γέλια και για κλάματα τείνει να εξελιχθεί η κατάσταση που αντιμετωπίζουν κάθε Σαββατοκύριακο οι λουόμενοι στις παραλίες Αρωγής και Φαναρίου στην Κομοτηνή, όπου ο «πόλεμος» της ξαπλώστρας και της ομπρέλας συνεχίζεται.

Μολονότι είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η πολυπόθητη λύση για την παραλιακή ζώνη του Δήμου Κομοτηνής δεν έχει βρεθεί, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες τουλάχιστον που δεν ευθύνονται σε τίποτα, να υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο οι παραλίες Αρωγής και Φαναρίου μετατράπηκαν σε «πεδίο μάχης», με τους επιχειρηματίες να συνεχίζουν να αλληλοκαταγγέλλονται, την εισαγγελέα να παρεμβαίνει και εν τέλει τη Δημοτική Αστυνομία να καταγράφει παραβάσεις.

Χαρακτηριστικό των τραγελαφικών που διαδραματίστηκαν είναι ότι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που σφραγίστηκαν με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου άνοιξαν τα καταστήματά τους με το… έτσι θέλω, αλλά τους έκλεισε ξανά η Δημοτική Αστυνομία.

Παράλληλα, άλλοι ιδιοκτήτες παραλιακών επιχειρήσεων οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, πραγματοποίησε στην περιοχή επίσκεψη ο εισαγγελέας και κατόπιν εντολής του οι ιδιοκτήτες των beach bar που ακόμα λειτουργούν αναγκάστηκαν να ξηλώσουν τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες, ενώ ένας ιδιοκτήτης ο οποίος δεν συμμορφώθηκε συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ομπρέλες και ξαπλώστρες που λειτουργούν στην παραλιακή ζώνη αδυνατούν να καλύψουν το κύμα των λουομένων, που στριμώχνονται σε μερικές εκατοντάδες μέτρα παραλίας, για να εξασφαλίσουν σκιά.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
Πηγή: xronos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης