Ο Προκόπης Παυλόπουλος σε τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλόπουλου μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε η Λιάνα Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. ρωτήθηκε αν επισταμένως είχε ζητήσει από τους υπεύθυνους της εκπομπής να του πουν αν στο πάνελ θα παρευρίσκονται και εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος απάντησε:

«Είναι αλήθεια. Σε όλες τις εκπομπές που έχω εμφανιστεί μέχρι σήμερα με δική μου επιλογή και όχι ότι δεν σέβομαι την Δημοκρατία, ακριβώς γιατί τη σέβομαι, είχα πει ότι δεν έχω να κάνω τίποτα με ανθρώπους, οι οποίοι αν κοιτάξετε το site της Χ.Α. θα καταλάβετε ότι είναι οπαδοί του πιο ακραίου ναζισμού, ο οποίος υπάρχει γενικότερα».

Η επόμενη ερώτηση ήταν εύλογη: -Και πως συνέβη να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση που ακολούθησε ήταν η εξής:

«Διότι όταν πήγα και είδα ότι επρόκειτο να είναι και εκείνος εκεί, θεώρησα από την πλευρά μου ότι ήμουν υποχρεωμένος να το ανεχθώ γιατί όταν είσαι πολιτικός δεν μπορείς να αποφεύγεις εκείνα τα οποία σου συμβαίνουν. Αν το βάζεις στα πόδια, αυτό είναι δειλία. Δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου και αποφάσισα όπως και οι άλλοι που δεν ξέρω αν ήταν ενήμεροι, μπορείτε να ρωτήσετε την κ. Δούρου αν ήταν ενήμερη γι’ αυτή την εξέλιξη. Αυτό δεν το αποδίδω στο σταθμό».

Γιατί όμως επέλεξε να μείνει όταν είδε ότι θα βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι με εκπρόσωπο τον Ηλ. Κασιδιάρη;

«Ο πολιτικός αυτή την ώρα σε έναν κόσμο που συντρίβεται όπως συμβαίνει τώρα είναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί αυτές τις αρχές και τις αξίες που ο ίδιος πιστεύει. Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι “ξέρετε αφού δεν κάνατε αυτό για το οποίο με ενημερώσατε εγώ σηκώνομαι και φεύγω”. Κατόπιν τούτου επέλεξα και αυτό κάνω πάντοτε. Δεν έχω αποδράσει ποτέ από κάποια εκπομπή, ακόμα και όταν αυτοί που βρίσκονται εκεί, εγώ για τους δικούς μου λόγους δεν θέλω να συνομιλήσω».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα…

Eπιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης