Ο Ρουβάς θα φωταγωγήσει το δέντρο στο Σύνταγμα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015, 10:27
Ο Ρουβάς θα φωταγωγήσει το δέντρο στο Σύνταγμα
Σήμερα το απόγευμα στις 19.00, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, θα δώσει το σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης, εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Από τις 17.30, δύο τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσουν ταυτοχρόνως, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλ. Κοτζιά) και το σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, για να συναντηθούν στην πλατεία Συντάγματος και να υποδεχθούν τον κόσμο δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα και πλημμυρίζοντας το κέντρο με μουσική.

Στις 19.00 η Big Band του δήμου Αθηναίων με τον Σάκη Ρουβά, σε μια ειδική εμφάνιση και ρεπερτόριο, θα συνοδεύσουν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους την επίσημη φωταγώγηση της πόλης,  ενώ θα συμμετάσχει η νεανική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης υπό τη διδασκαλία της Κατερίνας Βασιλικού.

Στις 20.00 τη σκυτάλη θα πάρουν dj, οι οποίοι θα κρατήσουν τον εορταστικό παλμό στην πόλη έως τις 22.30.

Το φετινό πρόγραμμα του δήμου της Αθήνας περιλαμβάνει δρώμενα και συναυλίες σε πολλές γειτονιές, εργαστήρια για παιδιά και μία μεγάλη συναυλία για την αλλαγή του χρόνου που θα πραγματοποιηθεί στο Θησείο.

Δείτε το βίντεο που πόσταρε στο Instagram ο Σάκης Ρουβάς από τις προετοιμασίες:


Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015, 10:28