Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το Πάσχα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές στο zougla.gr, τις άγιες ημέρες της Ανάστασης, άγνωστο ή άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα, επισκέφθηκαν το εκκλησάκι του Αγίου Αρτεμίου που βρίσκεται στον 2ο όροφο της ΓΑΔΑ και μετά τις… προσευχές τους, αφαίρεσαν και όλα τα χρήματα που υπήρχαν μέσα στο παγκάρι του ναού!

Το εν λόγω εκκλησάκι κατασκευάστηκε από τον πρώην αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλη Τσιατούρα και βρίσκεται δίπλα από το κέντρο επιχειρήσεων της άμεσης δράσης και τα εστιατόρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κλοπή έγινε τις ημέρες του Πάσχα. Μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί αυτός ή αυτοί που έκλεψαν τα χρήματα από την εκκλησία. Μπήκαν μέσα στην εκκλησία και αφαίρεσαν όλα τα χρήματα από το παγκάρι» επισημαίνουν οι καλά γνωρίζοντες τα πράγματα.

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός αποσιωπήθηκε και δεν είδε το φως της δημοσιότητας… Μάλιστα υψηλόβαθμοι κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. διεμήνυαν πως το περιστατικό δεν είναι αληθές και πως ισχύει ο «Νόμος και η Τάξη».

Τοποθετούν κάμερες

Απόρροια του παραπάνω περιστατικού αποτελεί το γεγονός ότι τις δύο τελευταίες ημέρες ειδικά συνεργεία τοποθετούν κάμερες στον 2ο όροφο της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης, σε μια προσπάθεια να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να συμβούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι «υπό στενό έλεγχο» βρίσκονται και οι τουαλέτες του συγκεκριμένου ορόφου καθώς τις ημέρες που έγινε η κλοπή εντοπίστηκαν κέρματα στους νιπτήρες, στο πάτωμα και αλλού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης