Σύντομο διάλογο με τον ανθυποπλοίαρχο των ΟΥΚ Δημήτρη Μπαλτάκο είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε την Πέμπτη στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του συνάντησε τους επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού που πήραν μέρος στις κινηματογραφικές επιχειρήσεις σε Κέρκυρα, Κρήτη, Τζιά με την καταδίωξη και τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών αλλά και τη διάσωση ανοικτά της Μυκόνου των 12 ναυτικών του πλοίου Little Seyma.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος

Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Παναγιώτη Κουρουμπλή και ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μάχιμους αξιωματικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ΔΙΔΙΝΑΛ, των Πλοίων Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ), των Ελικοπτέρων και της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών (Μ.Υ.Α) και να ενημερωθεί για τις υποθέσεις που συγκέντρωσαν τα φώτα των ΜΜΕ και κατεγράφησαν ως μεγάλες επιτυχίες των λιμενικών αρχών. Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για πρόοδο στην επιχειρησιακή διαλειτουργικότητά των τεσσάρων υπηρεσιών και στη συνέχεια ενημερώθηκε από την ηγεσία για την πρόθεση του αρχηγείου να απονείμει ναυτικά μετάλλια στους αξιωματικούς που πήραν μέρος στις μεγάλες επιχειρήσεις.

Εστιάζοντας στον Δημήτρη Μπαλτάκο και συγκεκριμένα στις σπουδές του ο Αλέξης Τσίπρας είπε απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Κουρουμπλή: «Αυτός δεν είναι ΟΥΚ. Είναι ΟΥΚ επιστήμονας και τέτοιους αξιωματικούς θέλουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης