Ως «παράπλευρη απώλεια» στον ανελέητο πόλεμο που εκτυλίσσεται για τον έλεγχο στις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται να καταλήγουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ότι ήταν ο θάνατος του 35χρονου Έλληνα κρατούμενου την περασμένη Πέμπτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αλβανός κρατούμενος προσπάθησε να γίνει ένα… μικρό αφεντικό μέσα στις φυλακές και διαπληκτίστηκε με τον αρχιφύλακα. Εκείνη την στιγμή, ένας άλλος κρατούμενος, Αρμενικής καταγωγής, που κρατά τις ισορροπίες στο σωφρονιστικό κατάστημα, επιτέθηκε στον Αλβανό νταή και τον ξυλοκόπησε. Το θύμα του ξυλοδαρμού δεν μπόρεσε να δεχτεί τέτοιου είδους προσβολή και θέλησε να εκδικηθεί. Μέσα σε λίγη ώρα μάζεψε μία ομάδα ομοεθνών του προκειμένου να επιτεθούν στον Αρμένη. Εκείνος ζήτησε βοήθεια από πρώην ομογενείς της Σοβιετικής Ένωσης αλλά και τον 35χρονο, ο οποίος θέλησε να υπερασπιστεί τον Αρμένη. Πάνω στον άγριο καβγά, οι αλβανοί μαχαίρωσαν τον 35χρονο Έλληνα στα πλευρά, τον θώρακα ενώ του έκοψαν και την καρωτίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας συνεχίζουν να συλλέγουν και άλλα στοιχεία πριν αποδώσουν συγκεκριμένες ευθύνες στους κρατούμενους που συνεπλάκησαν μέσα στην φυλακή.

Zougla newsroom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης