Η εταιρεία ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε./ HELLENICSEAPLANESS.A. συνεχίζει ακάθεκτη την ανάπτυξη του δικτύου των υδατοδρομίων στην Ελλάδα και σχεδιάζει το επιχειρησιακό περιβάλλον των υδροπλάνων αλλά και τους προορισμούς που θα συνδέει μεταξύ τους.

Με στρατηγική και επιμονή τα στελέχη της εταιρείας HELLENICSEAPLANES, χάρη στο ευρύ φάσμα πεδίων που καλύπτουν προσπαθούν να ομαλοποιήσουν το πλαίσιο ανάπτυξης και λειτουργίας των υδατοδρομίων. Ένα πλαίσιο που θα διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στο χώρο των Μεταφορών, του Τουρισμού και της ευρύτερης ανάπτυξης στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Hellenic Seaplanes είναι η πρώτη εταιρεία υδροπλάνων στην Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιεί προγραμματισμένες και ναυλωμένες πτήσεις από και προς όλα τα Ελληνικά νησιά, λιμάνια ή λίμνες ενώνοντας την Ελλάδα με έναν τρόπο πρωτόγνωρο έως σήμερα.

Σκοπός της Hellenic Seaplanes είναι η διασύνδεση όλης της νησιωτικής Ελλάδας, πετώντας από λιμάνι σε λιμάνι και αναπτύσσοντας συνεχώς νέους προορισμούς. Η Hellenic Seaplanes έχει θέσει ως στόχο να αναπτύξει πέραν των 100 υδατοδρομίων σε όλη την Ελλάδα μέχρι το 2016.

Η αποστολή της εταιρείας είναι να καθιερώσει το υδροπλάνο ως ένα νέο και εναλλακτικό μέσο στις θαλάσσιες και εναέριες υπηρεσίες, όπου θα καλύψει το κενό στην Ελληνική εναέρια και θαλάσσια ταξιδιωτική αγορά και μέσω συνέπειας και επαγγελματισμού στην απόκτηση πρωταγωνιστικού ρόλου και πέρα από την εγχώρια αγορά, προχωρώντας και στη σύνδεσή της με γειτονικές χώρες, όπως η Τουρκία και η Ιταλία, επιτυγχάνοντας παράλληλα υψηλούς και κερδοφόρους συντελεστές πληρότητας με την αναγνώριση και εξυπηρέτηση προορισμών-κλειδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα η Hellenic Seaplanes θα προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:

– Προγραμματισμένες πτήσεις
– Ναυλωμένες πτήσεις / Πτήσεις Charter
– Υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων
– Περιηγητικές πτήσεις / Κρουαζιερόπλοια
– Μεταφορές σε Θέρετρα
– Αεροδιακομιδές

Τα υδατοδρόμια της Hellenic Seaplanes θα διαφοροποιούνται με βάση τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και την δυναμικότητα των εγκαταστάσεων. Οι κατηγορίες θα έχουν ως εξής:

– 2 Μητροπολιτικά υδατοδρόμια
– 10 Κεντρικά υδατοδρόμια (HUBS)
– 100 Περιφερειακά υδατοδρόμια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης