Σε πάνω από 100.000 ανέρχονται οι πολίτες- ελεύθεροι επαγγελματίες σε όλη τη χώρα, υπέβαλαν αιτήσεις για ένταξη στη ρύθμιση των 100 δόσεων προκειμένου να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τον ασφαλιστικό τους φορέα, τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.).

Τα παραπάνω δήλωσε ο υποδιοικητής του Οργανισμού Δημήτρης Χριστοφορίδης από τη Δράμα, όπου βρέθηκε, χθες το βράδυ, στο πλαίσιο περιοδείας του σε όλα τα περιφερειακά τμήματα του ασφαλιστικού φορέα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προκειμένου, όπως είπε, να ενημερώσει τους συνδικαλιστικούς και παραγωγικούς φορείς αναφορικά με τη ρύθμιση και τις μελλοντικές πρωτοβουλίες που θα πάρει ο Οργανισμός για τους ασφαλισμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τη ρύθμιση των 100 δόσεων για τις ασφαλιστικές οφειλές, επισήμανε ότι υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες να ενταχθούν σε αυτή και ήδη έχουν κατατεθεί πάνω από 100.000 αιτήσεις.

Εκτίμησε, μάλιστα, ότι μέχρι τις 2 Ιουνίου, οπότε είναι η καταληκτική ημερομηνία, οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν τις 120.000, αριθμός που αντιστοιχεί στο 32% των επαγγελματιών, που παρέμεναν ανενεργοί, τα προηγούμενα χρόνια, λόγω αδυναμίας πληρωμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης