ΟΑΕΔ: Προσωρινοί πίνακες κατάταξης ανέργων για 1.135 θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα υγείας

ΟΑΕΔ: Προσωρινοί πίνακες κατάταξης ανέργων για 1.135 θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα υγείας
Αναρτήθηκε τη Δευτέρα ο προσωρινός πίνακας κατάταξης ανέργων από τον ΟΑΕΔ 1.135 θέσεων πλήρους απασχόλησης του ειδικού προγράμματος απασχόλησης ανέργων στον δημόσιο τομέα της υγείας.

Προτεραιότητα για τις θέσεις αυτές θα δοθεί στους μακροχρόνια ανέργους και στις ευπαθείς ομάδες ανέργων. Παράλληλα, αναρτήθηκε στο site του Οργανισμού και ο πίνακας αποκλειομένων στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος.

Το πρόγραμμα είναι 12μηνης διάρκειας και αφορά άτομα ηλικίας 18 και άνω. Οι ωφελούμενοι που θα ενταχθούν στους φορείς υποδοχής έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους από το μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους και από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για τον λόγο που αποκλείστηκαν, από τον πίνακα αποκλειομένων.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την Τρίτη 24 Οκτωβρίου από τις 10.00 έως και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στις 12.00, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο.

Μόνο για τη Θεσσαλονίκη, λόγω της αργίας της 26ης Οκτωβρίου, οι άνεργοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι την Παρασκευή 27 του μήνα και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017, 05:20