Τρεις με τέσσερις εβδομάδες πρόκειται να διαρκέσουν οι τεχνικές εργασίες, τις οποίες ξεκίνησε από σήμερα το προσωπικό του ΟΑΣΘ, για την αλλαγή του λογισμικού στα εκδοτικά μηχανήματα εντός των λεωφορείων του, ώστε αυτά να προμηθεύουν το επιβατικό κοινό, αποκλειστικά και μόνο με εισιτήρια των 0,50 ευρώ, 1 ευρώ, και 2 ευρώ. Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Σάββας Παναγιωτίδης, με τον τρόπο αυτό “μπαίνει τέρμα στο απαράδεκτο μέτρο, άλλη τιμή να έχει το εισιτήριο στα εκδοτήρια του ΟΑΣΘ και άλλη τιμή μέσα στα αστικά λεωφορεία του οργανισμού, από τα οποία μάλιστα οι επιβάτες δεν παίρνουν ρέστα”.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παναγιωτίδης υπογράμμισε ότι “κόντρα στους δύσπιστους, αλλά και σε όσους με τις δηλώσεις του δημιουργούν λαθεμένες εντυπώσεις, η διοίκηση του – κρατικού πλέον – ΟΑΣΘ, αποδεικνύει εμπράκτως τη σταθερή της βούληση για έναν οργανισμό αποτελεσματικό και δίκαιο, που στηρίζει τον πολίτη και τους εργαζόμενούς του”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ανακοινώθηκε η τροποποίηση της κοινής υπουργικής απόφασης “Καθορισμός κομίστρων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ)”, την οποία εξέδωσαν οι υπουργοί Οικονομικών και Υποδομών & Μεταφορών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Χρήστος Σπίρτζης.

Υπογραμμίζεται ότι με την ΚΥΑ επαναπροσδιορίζονται οι κοινωνικές ομάδες που δικαιούνται μειωμένου κομίστρου στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης. Στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συμπεριλαμβάνονται οι φοιτητές, οι σπουδαστές, οι πολύτεκνοι, τα άτομα με αναπηρία και οι πολίτες άνω των 65 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης