Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης του Λαυρίου όταν βρισκόταν σε εξέλιξη πορεία Κούρδων προσφύγων οι οποίοι διαμένουν στον καταυλισμό της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της πορείας τους, σύμφωνα με μαρτυρίες στο zougla.gr, ένας οδηγός πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά δύο νεαρούς. Οι Κούρδοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον οδηγό ο οποίος κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση για το συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αστυνομικό τμήμα για καταγγελία προσέφυγαν και οι Κούρδοι. Ο ένας εκ των τραυματιών έσπασε το χέρι του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο κέντρο Υγείας Λαυρίου.

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία κατοίκου στο zougla.gr τα γεγονότα έχουν ως εξής:

«Ο οδηγός δεν περασε κοντα απο τους Κουρδους ισα ισα πήγαινε μακρια τους. Οι Κούρδοι τον περικύκλωσαν και αρχισαν να του σπανε το αυτοκινητο με κονταρια καθως και με γροθιες και κλωτσιες στο πισω τζαμι. Μαλιστα του έσπασαν το τζαμι . Εγώ βρισκόμουν κοντα και εμεινα αναυδη με το γεγονος πως παρ οτι στα 200 μετρα υπηρχε αστυνομια κανεις δεν επραξε τιποτα και δεν βοηθησε τον οδηγό. Ο οδηγός προσπαθουσε να μετακινηθει ματαια ομως καθως του εκλειναν το δρομο . Μαλιστα πατουσε και την κορνα ασταματητα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης