Εκτός από το Κερατσίνι, αντιφασιστικές πορείες στη μνήμη του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα διοργανώθηκαν σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη την Ελλάδα έχουν ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Καμάρα) στις 18:00 Εγνατίας 121

Περίπου στις 20.30, διαδηλωτές έστησαν οδοφράγματα με κάδους, στην οδό Τσιμισκή, μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος, σε απόσταση αναπνοής από το μπλόκο των αστυνομικών στη Δωδεκανήσου. Συνεχίζεται η ρίψη χημικών. Eχουν γίνει 36 προσαγωγές.

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη (Πηγή βίντεο: thesstoday)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έναρξη της αντιφασιστικής πορείας στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ, σημειώθηκαν επεισόδια. Ειδικότερα, ένας κάδος απορριμμάτων τυλίχθηκε στις φλόγες και ένα ενεχυροδανειστήριο χρυσού υπέστη φθορές.

Οι διαδηλωτές υπολογίζονται σε 4.000.


Πηγή φωτό: seleo


Πηγή φωτό: seleo

H αντιφασιστική πορεία στη Θεσσαλονίκη (Πηγή βίντεο: Thesstoday)

Λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα, έκλεισε η οδός Εγνατία από το Συντριβάνι έως το Βαρδάρη. Η προσέλευση του κόσμου συνεχιζόταν μέχρι και το ξεκίνημα της πορείας.

Η συγκέντρωση στην Καμάρα Θεσσαλονίκης –  Πηγή φωτό: Twitter

Συγκέντρωση στην Καμάρα Θεσσαλονίκης –  Πηγή φωτό: Twitter


Συγκέντρωση στην Καμάρα Θεσσαλονίκης –  Πηγή φωτό: Twitter

«Έξω οι Νεοναζί. Εργάτες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι», «Παύλος Φύσσας. Ακόμη ένας νεκρός. Μπάτσοι και νεοναζί στο έγκλημα μαζί. Η εμείς ή αυτοί», «Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Τσάκισέ τον» είναι μερικά από τα συνθήματα που κυριαρχούν στα πανό της αντιφασιστικής συγκέντρωσης στη συμπρωτεύουσα.
(Πηγή: seleo.gr/ thesstoday.gr)

Πετροπόλεμος και επεισόδια στην Πάτρα

Στις φλόγες έχουν τυλιχθεί κάδοι στην οδό Κορίνθου στο ύψος της Κολοκοτρώνη με ομάδες αντιεξουσιαστών να εκσφενδονίζουν πέτρες προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι μολότοφ προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ πέφτουν βροχή, ενώ εκτεταμένη χρήση χημικών γίνεται από την Αστυνομία. Στο ύψος του Δικαστικού Μεγάρου βρίσκεται κλούβα των ΜΑΤ καθώς και ισχυρή αστυνομική δύναμη για να αποτρέψουν τις ομάδες να προσεγγίσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
(Πηγή: patrasevents.gr)

ΛΑΡΙΣΑ στις 18:00 Πλατεία Ταχυδρομείου

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, στην αντιφασιστική πορεία που ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία της πόλης και σταμάτησε για λίγα λεπτά στη συμβολή των οδών Κύπρου και 23ης Οκτωβρίου σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Αυτή την ώρα η πορεία συνεχίζεται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται και οι συντοπίτες βουλευτές Ηρώ Διώτη και Δημήτρης Γελαλής.

Τις κάμερες της PROBANK επί της Μεγ. Αλεξάνδρου έσπασαν πριν από λίγο άτομα που συμμετέχουν στην αντιφασιστική πορεία, ενώ ζημιές προκάλεσαν και στα ATM της τράπεζας Κύπρου και Εurobank στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Επίσης έσπασαν τα τζάμια στο Στρατοδικείο Λάρισας. 

Στο πέρασμα της πορείας από την Παπαναστασίου προκάλεσαν ζημιές στα ΕΛΤΑ, έσπασαν και τις βιτρίνες ενεχυροδανειστηρίων και την Εθνική Τράπεζα. 

Η αντιφασιστική πορεία ολοκληρώθηκε στην πλατεία Εβραίων. 


(Πηγή: larissanet)

ΚΟΖΑΝΗ στις 19:00 Κεντρική Πλατεία

ΜΥΤΙΛΗΝΗ στις 18:00 Πλατεία Σαπφούς

«Έξω οι Νεοναζί. Εργάτες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι», «Παύλος Φύσσας. Ακόμη ένας νεκρός. Μπάτσοι και νεοναζί στο έγκλημα μαζί. Η εμείς ή αυτοί», «Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Τσάκισέ τον» είναι μερικά από τα συνθήματα που κυριάρχησαν στην αντιφασιστική συγκέντρωση στη Μυτιλήνη.

Στις 19:30 άρχισε το μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Μυτιλήνη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την δολοφονία του 34χρονου Πάυλου Φύσσα. Τη συγκέντρωση διοργάνωσαν διάφορες αριστερές οργανώσεις και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ. αλλά σε αυτή συμμετείχαν και πολλά σωματεία της Λέσβου όπως και απλοί πολίτες.

Η συγκέντρωση είχε τεράστια -για τα δεδομένα της πόλης-προσέλευση, με εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 2.600 περίπου άτομα.

Μερίδα διαδηλωτών από το πρώτο μπλοκ έβαψαν με συνθήματα Τράπεζες αλλά και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ενώ λίγο έλειψε να επικρατήσει ένταση όταν κάποιοι από τους διαδηλωτές επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους που κάλυπταν το γεγονός επειδή μαγνητοσκοπούσαν τη συγκέντρωση, λέγοντας τους ότι θα καταστρέψουν τις κάμερες. Ωστόσο, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν υπήρξε συνέχεια και οι δημοσιογράφοι εγκατέλειψαν το σημείο που ήταν το πρώτο μπλοκ κυρίως με μελή από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά και τον αντιεξουσιαστικό χώρο περίπου 40 ατόμων.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Σαπφους και μέσω της οδού Κουντουριώτη κατευθύνθηκε στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και από εκεί προς την οδό Καβετσου και στην συνέχεια επέστρεψαν μέσο των οδών Σμύρνης και Ε. Βενιζέλου στην προκυμαία Μυτιλήνης (Κουντουριώτη). Έξω από την περιφέρεια Β. Αιγαίου οι διαδηλωτές, στάθηκαν εκεί για πάνω από 10 λεπτά επειδή ήθελαν να μπουν μέσα όπου συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα συνεδριάσεων οι διαδηλωτές από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά και τον αντιεξουσιαστικό χώρο, αλλά και πάλι με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αφού πρώτα έβαψαν με συνθήματα τους τοίχους συνέχισαν κανονικά την πορεία τους. Συνθήματα έγραψαν και στο τοίχο του δημοτικού θεάτρου Μυτιλήνης από την πλευρά της οδού Κυπρίων Πατριωτών.

Σε όλη τη διαδρομή, μονό το λιμενικό συνόδευε τους διαδηλωτές με 5 άνδρες στην διαδρομή της προκυμαίας και μετά όλη η πορεία ήταν ασυνόδευτη.

Από την πορεία είχε δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος στην πόλη. 

Στην πορεία παραβρέθηκε και ο βουλευτής Λέσβου με το ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής.

(Πηγή: lesvospost)

ΧΙΟΣ στις 18:30 Πλατεία Βουνακίου

Στιγμές που μέχρι σήμερα δεν είχε βιώσει η τοπική κοινωνία της Χίου, εκτυλίχθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν μέλη της πορείας αποφάσισαν να περάσουν έξω από τη Ν.Ε. του ακροδεξιού κόμματος φωνάζοντας συνθήματα κατά του φασισμού και καταδικάζοντας τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από μέλος της Χ.Α. τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Στο μπαλκόνι των γραφείων της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν 5 άτομα τα οποία απάντησαν στα συνθήματα χαρακτηρίζοντας τους διαδηλωτές ως «αναρχοάπλυτους» με αποτέλεσμα να ακολουθήσει βροχή από πέτρες και μπουκάλια. Ο χώρος γύρω από τα γραφεία της Χ.Α. είχε αποκλειστεί από διμοιρία Αστυνομικών ενώ την επιχείρηση συντόνιζε ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου Κ. Λαγός.

(Πηγή: politischios)

ΚΡΗΤΗ

ΧΑΝΙΑ στις 18:00 Πλατεία Αγοράς

Αντιφασιστική συγκέντρωση στα Χανιά 

ΡΕΘΥΜΝΟ στις 18:00 Δημαρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ στις 19:00 Πλατεία Ελευθερίας

Αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιούν, αυτή την ώρα, στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, φορείς, πολίτες και αντιεξουσιαστές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονική επίθεση κατά του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.Παράλληλα, το ΚΚΕ διοργανώνει πικετοφορία καταδίκης της δολοφονικής επίθεσης, όπως σημειώνεται, μελών της Χρυσής Αυγής, στην πλατεία Αγίου Νικολάου στην Αλικαρνασσό. 

Εξάλλου, αύριο το πρωί, στις 09.30 φορείς και απλοί πολίτες δίνουν ραντεβού στην Αλικαρνασσό για μία ακόμη αντιφασιστική συγκέντρωση ενώ και στο Ηράκλειο, στη νέα συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί, μπαίνει επιτακτικά το θέμα μετά τη δολοφονία του άτυχου 34χρονου.
(Πηγή: cretalive)

Πεδίο μάχης η Νέα Αλικαρνασσός

Πεδίο … μάχης θυμίζει η Νέα Αλικαρνασσός, από τις 21.00 το βράδυ, με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας να έχουν στήσει μπλόκο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε μια προσπάθεια να ανακόψουν την προσέγγιση των διαδηλωτών που κατευθύνθηκαν στην περιοχή από το κέντρο του Ηρακλείου.

Αφότου η πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ηρακλείου με φόντο τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από 45χρονο μέλος της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε, μέλη κομματικών οργανώσεων καθώς και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αλικαρνασσό με συνθήματα «Φωτιά στο σπίτι του κάθε Χρυσαυγίτη» και «Ο λαος δεν ξεχνά τους Φασίστες τους κρεμά»…

Τα μέτρα ΕΛΑΣ είναι ισχυρά σε μια προσπάθεια αποφυγής επεισοδίων. Προσπάθεια η οποία έπεσε στο κενό. Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αλικαρνασσό ενώ η κλούβα της αστυνομίας στήθηκε ως οδόφραγμα μπροστά από τα γραφεία σε μια προσπάθεια να ανακοπεί η προσέγγιση των διαδηλωτών. 

Τελικά, σε πάνω από 10 υποκαταστήματα τραπεζών στη λεωφόρο Ικάρου έχουν προκληθεί υλικές ζημιές, ενώ φωτιές έχουν ανάψει σχεδόν σε όλους τους κάδους απορριμμάτων. Λίγο νωρίτερα σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η λεωφόρος Ηροδότου στην Αλικαρνασσό μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Αστυνομικές δυνάμεις έριξαν ποσότητα δακρυγόνων με σκοπό να απομακρύνουν ομάδες που φορούσαν κουκούλες και κράνη. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τα δακρυγόνα ήταν αφόρητα αποπνικτική με αποτέλεσμα οι ομάδες των κουκουλοφόρων να “διαλυθούν” και να φύγουν στους γύρω δρόμους.


(Πηγή: prismanews/ flashnews)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ στις 19:00 Κεντρική Πλατεία

Αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του άτυχου 34χρονου Παύλου Φύσσα από νεοναζί στο Κερατσίνι ,πραγματοποιήθηκε στην κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας από τοπικούς φορείς αλλά και απλούς πολίτες. 

Λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ, σημειώθηκε ένταση στην αντιφασιστική πορεία, όταν οι διαδηλωτές έφθασαν κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Στο μπαλκόνι βγήκαν 15 μέλη του συνδέσμου. Εκεί, κάποιοι πέταξαν αντικείμενα ενώ μέλος της Χρυσής Αυγής βιντεοσκοπούσε τους διαδηλωτές. Με τη παρέμβαση της Αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν. Αυτή τη στιγμή η πορεία έχει σταματήσει έξω από το Δημαρχείο της Καλαμάτας. 

(Πηγή: tharrosnews)

ΒΟΛΟΣ στις 18:00 Πλατεία Ελευθερίας

Ογκώδης ήταν η αντιφασιστική πορεία που ξεκίνησε λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου, με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου τα ξημερώματα της Τρίτης στο Κερατσίνι. Η πορεία, στην οποία συμμετείχαν διάφοροι φορείς και συλλογικότητες και ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας. Η αστυνομική παρουσία ήταν διακριτική.

Στις 20.30 η πορεία έφτασε στο σημείο εκκίνησής της, στην πλατεία Ελευθερίας, αφού προηγουμένως κινήθηκε στις κεντρικές οδούς της πόλης, Ιωλκού, Αργοναυτών, Δημητριάδος, Καρτάλη και Γαζή.

Παρόλα αυτά, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην πορεία παρέμεινε για ώρα στην πλατεία Ελευθερίας, όπως και οι διμοιρίες των ΜΑΤ, που ακολουθούσαν την πορεία.

Η αντιφασιστική πορεία στον Βόλο
(Πηγή: e-volos)

ΑΓΡΙΝΙΟ στις 19:00 Κεντρική Πλατεία

Από τις 21.00 το βράδυ και μέχρι αργά τη νύχτα της Τετάρτης, ήταν σε εξέλιξη συμπλοκές στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, μεταξύ διαδηλωτών που μετείχαν στην αντιφασιστική πορεία και ανδρών της αστυνομίας που εμπόδισαν την προσέγγισή τους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Από την πλευρά των διαδηλωτών υπήρξε πετροπόλεμος και οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα. Κλειστή πλέον είναι η εθνική οδός στο ύψος των κόμβων sprider και Αγίου Δημητρίου.


(Πηγή: agrinionews)

ΤΡΙΚΑΛΑ στις 19:00 Κεντρική Πλατεία

Διαδήλωση πραγματοποιήθηκε κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της πόλης, το απόγευμα της Τετάρτης, κατά το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργανώθηκε. Κινήματα και φορείς συναντήθηκαν στη πλατεία Ρήγα Φερραίου προκειμένου να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι το πρωί της Τετάρτης. Τα μέλη φορέων και σωματείων της περιοχής αλλά και απλοί πολίτες, φώναξαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και αντιφασιστικά συνθήματα. Κάλεσαν το κάθε πολίτη ξεχωριστά και συλλογικά να αναπτύσσει μαζικούς αγώνες για να σταματήσουν τώρα τέτοιου είδους αποτρόπαιες πρακτικές. Ακολούθησε πορεία με έντονη αλλά διακριτική παρουσία Αστυνομικής Δύναμης, γύρω από τα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων του κόμματος της Χρυσής Αυγής.



ΓΙΑΝΝΕΝΑ
στις 19:00 Νομαρχία

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο και συγκέντρωση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι πραγματοποιείται από τις 19.00 απόγευμα στα Γιάννενα. Με συνθήματα «Δε θα περάσει ο φασισμός» και «Όλοι μαζί να σβήσουν οι ναζί», το πλήθος πραγματοποιεί πορεία με σημείο συνάντησης τη Νομαρχία.


(Πηγή: ipeirotika.gr)

Επεισόδια στην Ξάνθη

Συμπλοκές ανάμεσα σε μέλη αντιεξουσιαστών οργανώσεων και δυνάμεων της Αστυνομίας έλαβαν χώρα το απόγευμα της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη και ενώ ήταν σε εξέλιξη αντιφασιστική πορεία στους δρόμους της πόλης.

Μια ομάδα περίπου 30 ατόμων φορώντας κράνη και κουκούλες πέταξε μολότοφ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής τα οποία βρίσκονταν υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό. Ακολούθησαν συμπλοκές με τους άνδρες της Αστυνομίας να πετούν χημικά απομακρύνοντας τους αντιεξουσιαστές, οι οποίοι στη συνέχεια κατευθύνθηκαν έξω από τραπεζικό κατάστημα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης πετώντας πέτρες και σπάζοντας πόρτες και παράθυρα. Οι αντιεξουσιαστές παράλληλα, αναποδογύρισαν κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται στο κέντρο επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη, πετώντας τα σκουπίδια στο οδόστρωμα και κλείνοντας τον δρόμο.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα ενώ η αντιφασιστική πορεία που είχε ξεκινήσει από τον χώρο των Πανεπιστημίων το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη και πριν προλάβουν οι διαδηλωτές να φτάσουν στο σημείο των συμπλοκών.

Το βράδυ της προηγούμενης ημέρας μέλη αντιεξουσιαστών οργανώσεων έγραψαν συνθήματα έξω από το κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος μετά και το άκουσμα της είδησης της δολοφονίας του νεαρού αντιφασίστα από μέλος της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα.

(Πηγή: thrakitoday.com)

ΘΗΒΑ στις 20:00 στην κεντρική πλατεία

Φορτισμένο και βαρύ το κλίμα μπροστά στο θάνατο του Παύλου Φύσσα , 34 ετών που έφυγε τόσο άδικα, του έκοψαν το νήμα της ζωής.

«Παύλος Φύσσας-34 ετών, νεκρός από το χέρι της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, Νέος – Μουσικός-Αγωνιστής- Αντιφασίστας … αυτά ήταν τα εγκλήματά του», «Η δολοφονία του νεαρού Παύλου, ήταν έτοιμη από καιρό. Το χέρι που εκτέλεσε εν ψυχρώ το δολοφονικό σχέδιο είχε οπλιστεί από καιρό. Το όπλισε η ανοχή μίας κοινωνίας που μοιάζει σε λήθαργο, κάτω από το βάρος της επίθεσης που δέχεται ακόμη και στα στοιχειώδη, το όπλισε η δήθεν αντισυστηματική ψήφος που έδωσε δύναμη στους υμνητές του Χίτλερ, το όπλισε η σιωπή στα απανωτά χτυπήματα των εξαθλιωμένων μεταναστών που έγιναν ξαφνικά αιτία για όλα τα κακά της μοίρας μας» τα παραπάνω είναι απόσπασμα από το λόγο που ακούστηκε στην πλατεία της Θήβας. Και κλείνοντας: «Στο δρόμο θα νικήσουμε τον τρόμο-Η ζωή θα νικήσει το Θάνατο! Καλό ταξίδι Παύλο».


(Πηγή: viotiashop)

ΤΡΙΚΑΛΑ στις 19:00 πλατεία Ρήγα Φεραίου

Διαδήλωση πραγματοποιήθηκε κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της πόλης, το απόγευμα της Τετάρτης, κατά το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργανώθηκε. Κινήματα και φορείς συναντήθηκαν στη πλατεία Ρήγα Φερραίου προκειμένου να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι το πρωί της Τετάρτης. Τα μέλη φορέων και σωματείων της περιοχής αλλά και απλοί πολίτες, φώναξαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και αντιφασιστικά συνθήματα. Κάλεσαν το κάθε πολίτη ξεχωριστά και συλλογικά να αναπτύσσει μαζικούς αγώνες για να σταματήσουν τώρα τέτοιου είδους αποτρόπαιες πρακτικές. Ακολούθησε πορεία με έντονη αλλά διακριτική παρουσία Αστυνομικής Δύναμης, γύρω από τα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

ΤΡΙΠΟΛΗ

Στελέχη του κόμματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με μέλη του τοπικού αντιφασιστικού μετώπου προχώρησαν σε συγκέντρωση το βράδυ της Τετάρτης, στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης, με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι.

Ο Κώστας Πραγκαστής από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ είπε για τη Χρυσή Αυγή ότι «είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, πνίγουν την αντίσταση, δε μας τρομοκρατεί ούτε καν η δολοφονία, θα συνεχίσουμε δυναμικά και ενωτικά τις απεργίες και τις μαζικές κινητοποιήσεις. Καλούμε όλους να συμμετέχουν αύριο το πρωί στις 11 στην πλατεία αγίου βασιλείου στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ».


(Πηγή: kalimera-arkadia.gr)

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης