Την αντίδραση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κομματικών οργανώσεων και των εργαζομένων του αεροδρομίου Κέρκυρας προκάλεσαν οι εκτεταμένοι έλεγχοι των υποδομών του αεροδρομίου και η καταγραφή της κινητής και ακίνητης περιουσίας του από κλιμάκιο του ΤΑΙΠΕΔ.

«Είναι η δεύτερη επίσκεψη που κάνουν εκπρόσωποι της Fraport με κλιμάκιο του ΤΑΙΠΕΔ και έχουν επισκεφθεί επτά από τα 14 αεροδρόμια. Εμείς επιμένουμε κατά αυτής της διαδικασίας και της ιδιωτικοποίησης για λόγους οικονομικούς και αναπτυξιακούς και υπέρ των συμφερόντων αυτής της περιοχής του τουρισμού, αλλά και για εθνικούς λόγους. Πιστεύουμε ότι η άποψη που καταθέτουμε ως Περιφέρεια για τη διαχείριση των αεροδρομίων με δημόσιο έλεγχο και με συμμετοχή όλων των φορέων αυτοδιοίκησης και κοινωνικών φορέων είναι η εναλλακτική λύση και η απάντηση στην ιδιωτικοποίηση που προωθείται» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ιονίων Νήσων Διονύσης Στραβοράβδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στο χώρο του αεροδρομίου εκπρόσωποι της Λαϊκής Ενότητας Κέρκυρας ανήρτησαν πανό κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου, ενώ το παρόν έδωσε και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος με τη ΛΑΕ Στέφανος Σαμοΐλης.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης