Διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα μη απόδοσης των εργατικών κατοικιών στον Αη Γιάννη, στους δικαιούχους του ΟΕΚ, έδωσε η πρόεδρος του Οργανισμού Γεωργία Κωτίδου στη βουλευτή Α. Γκερέκου. Μάλιστα, η κ. Κωτίδου ενημέρωσε την Κερκυραία βουλευτή ότι θα συνεχιστεί ο θεσμός της επιδότησης ενοικίου, των βρεφονηπιακών σταθμών και δεν θα υπάρξει πρόβλημα για όσους έχουν στεγαστικά δάνεια με επιδοτούμενο επιτόκιο από τον ΟΕΚ.

Αυτό αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία είχε το πρωί επικοινωνία με την επικεφαλής του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας μετά το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί για το μέλλον των παροχών του και τις κινητοποιήσεις των δικαιούχων κατοικιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζήτησε εξηγήσεις σχετικά με τις προθέσεις του Οργανισμού απέναντι στους δικαιούχους των του συγκροτήματος Άγιος Ιωάννης Κέρκυρας V καθώς και για τα χαμηλότοκα δάνεια που παρέχει ο Οργανισμός σε πλήθος εργαζομένων.

Η κ. Κωτίδου, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της βουλευτή, «κατέστησε σαφές πως δεν συντρέχει απολύτως κανένας λόγος ανησυχίας για τους δικαιούχους των διαμερισμάτων στο Άγιο Ιωάννη και πως αυτή τη στιγμή η τοπική υπηρεσία του οργανισμού ελέγχει τυπικά την πληρότητα των φακέλων των δικαιούχων. Επιπλέον, θα συνεχιστεί ο θεσμός της επιδότησης ενοικίου, των βρεφονηπιακών σταθμών, ενώ δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για όσους έχουν στεγαστικά δάνεια με επιδοτούμενο επιτόκιο από τον ΟΕΚ».

Πηγή:corfupress

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης