Ολέθριο τροχαίο στην Εθνική Οδό έχει ξανασυμβεί

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017, 12:49
Ολέθριο τροχαίο στην Εθνική Οδό έχει ξανασυμβεί
Ήταν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όταν από καθαρή τύχη δεν ξεκληρίστηκε οικογένεια στην Εθνική Οδό Αθήνας - Θεσσαλονίκης.

Ένα Audi αυτοκίνητο πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα όχημα σταθμευμένο σε πάρκινγκ, διαλύοντάς το. Ευτυχώς, τότε οι επιβάτες του δεν ήταν μέσα...

Το συγκεκριμένο τροχαίο, που έχει εντυπωσιακές ομοιότητες με το δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο τις τελευταίες ημέρες, είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2015 στο 142ο χλμ. της Ε.Ο. Αθήνας - Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στο ασημί αυτοκίνητο επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι με το μωρό τους. Επειδή ήθελαν να το αλλάξουν, σταμάτησαν στο υπό κατασκευή πάρκινγκ που υπάρχει λίγο μετά τον κόμβο της Αταλάντης. Επειδή το μωρό όμως έκλαιγε, βγήκαν από το αυτοκίνητο και το έκαναν μια μικρή βόλτα για να ηρεμήσει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Σέρβος οδηγός ενός Audi χάνει τον έλεγχο και αφού παρασύρει τα σήματα που υπήρχαν στην είσοδο του πάρκινγκ, πέφτει με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο ασημί αυτοκίνητο της οικογένειας. Οι γονείς και το μωρό στάθηκαν δύο φορές τυχεροί, αφού από τη σύγκρουση πολλά κομμάτια από τα αυτοκίνητα εκσφενδονίστηκαν τριγύρω, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσουν. Τυχεροί και οι τρεις επιβάτες του Audi, οι οποίοι επίσης δεν τραυματίστηκαν.

Οι εικόνες που ακολουθούν δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017, 14:52