Μια πρωτότυπη εκδήλωση με τίτλο: «Laser Tag με αμαξιδιο» διοργανώνεται αυτή την Κυριακή για τα ΑμεΑ, από μία ομάδα ανθρώπων που πιστεύουν πως όλοι έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι και γενικά την ψυχαγωγία.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την σχετική ανακοίνωση που ακολουθεί:

«Παίρνουμε πρωτοβουλία και ξεκινάμε ένα πρόγραμμα αφιλόκερδος που είχαμε σαν όνειρο εδώ και καιρό. Την Κυριακή λοιπόν θα είμαστε η δεύτερη χώρα που εισάγει το Laser Tag με αμαξίδιο στον κόσμο, με πρώτη την Αγγλία…καθόλου άσχημα εάν σκεφτούμε μόνο αρνητικά και άσχημα νέα παρουσιάζουμε στο έξω κόσμο το τελευταίο καιρό. Απευθύνετε κυρίως για τα ΑμεΑ άλλα ευπρόσδεκτοι και οι αρτιμελής αρκεί να κάτσουν σε αμαξίδιο. Η διασκέδαση είναι για όλους εξάλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα όπλα «εξολοθρεύουν» εκπέμποντας υπέρυθρη ακτινοβολία (infra red light). Κάθε φορά που πετυχαίνεις τον αντίπαλο στο σημείο εξουδετέρωσης (sensor), το οποίο βρίσκεται πάνω στο κεφάλι και στο όπλο, ακούγεται ένα σχετικό ακουστικό σήμα με απίθανο ηχητικό εφέ. Οι παίκτες συνήθως χωρίζονται σε δύο ομάδες και κερδίζει αυτή που πετυχαίνει το τιθέμενο σενάριο μάχης».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης