Σε πλήρη εξέλιξη μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Δαμάστας στη Φθιώτιδα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 12.50 το βράδυ της Κυριακής και λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στο σημείο, πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Στο συντονιστικό κέντρο της Π.Υ. στη Λαμία σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις αποτελούμενες από οκτώ οχήματα, και 16 πυροσβέστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζουμε ότι και την προηγούμενη εβδομάδα με τον καύσωνα είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο και είχε πάλι φωτιά στην ίδια περιοχή.

Παράλληλα, νέα εστία φωτιάς εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στα Δύο Βουνά. Στο σημείο επιχειρούσαν τέσσερα οχήματα με οκτώ πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να την ελέγξουν σχετικά γρήγορα. Σύμφωνα με το lamiareport.gr οι πρώτες πληροφορίες για τα αίτια της πυρκαγιάς κάνουν λόγο για εμπρησμό.

Σε εξέλιξη η φωτιά στην Καλαμπάκα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα σε πλήρη εξέλιξη μαίνονταν το βράδυ της Κυριακής, και οι δύο φωτιές που εκδηλώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Καλοχώρι της Καλαμπάκας και στο Κυριάκι Βοιωτίας.

Ειδικότερα, στο Καλοχώρι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12.50 σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και στο σημείο επιχειρούν 47 πυροσβέστες και 22 οχήματα και με τη συμβολή 51 ατόμων πεζοπόρου τμήματος.

Στο Κυριάκι της Λιβαδειάς, η φωτιά σημειώθηκε στις 16.05 και στο σημείο μετέβησαν 13 πυροσβεστικά οχήματα με 26 άνδρες και 44 άτομα πεζοπόρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης