Στην Πάρο βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου κρατικού αερολιμένα. Ο πρωθυπουργός έφθασε στο νησί με ειδική πτήση της Aegean/Olympic Air από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την επιστροφή του στην Αθήνα να είναι προγραμματισμένη την ίδια ημέρα. Η τελετή των εγκαινίων και ο αγιασμός του νέου αεροδρομίου ξεκίνησαν το μεσημέρι τις 12.00 το μεσημέρι.

​«Έργα υποδομής όπως αυτό (νέος κρατικός αερολιμένας Πάρου) πρέπει να προχωρήσουν και να δημιουργήσουν έναν ασφαλή χώρο για την ανάκαμψη της οικονομίας» τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρωθυπουργός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε έργο πνοής το συγκεκριμένο έργο, που θα ενισχύσει τον Τουρισμό, τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.
«Το έργο αυτό έχει μόνο έναν ιδιοκτήτη, τον λαό της Πάρου, δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση και καμία εξουσία» είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι «έργα υποδομής όπως αυτό πρέπει να προχωρήσουν και να δημιουργήσουν έναν ασφαλή χώρο για την ανάκαμψη της οικονομίας».

Όπως σημείωσε, είναι ένα έργο που θα δώσει πνοή σ’ ένα νησί, το οποίο αποτελεί «ισχυρό τοπόσημο για όλες τις διαφημιστικές εκστρατείες για την ανάδειξη της Ελλάδας και την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού».

Χρήστος Σπίρτζης: «Το νέο αεροδρόμιο ανήκει στους πολίτες»

Από τη μεριά του, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, υπογράμμισε ότι «τα έργα υποδομών δεν ανήκουν σε καμία κυβέρνηση, σε κανέναν υπουργό, σε κανέναν περιφερειάρχη ή δήμαρχο, αλλά στους πολίτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας έφθασε στο νέο αεροδρόμιο, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και βουλευτές των Κυκλάδων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης