Βίντεο/Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Συγγνώμη απ’ όλους ζήτησε βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο ο 33χρονος Αιγύπτιος που κράτησε όμηρο την πρώην σύντροφό του και βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό της, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ο οποίος πήρε το δρόμο για τη φυλακή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αμέσως μετά την απολογία του ο 33χρονος Αιγύπτιος κρίθηκε προφυλακιστέος, όχι μόνο για το αδίκημα της αρπαγής, αλλά και της απόπειρας ανθρωποκτονίας μετά τη συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του.

 

Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο, ο κατηγορούμενος ψέλλισε: «Ζητώ συγγνώμη από εσάς και από όλο τον κόσμο….».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρούσα στα δικαστήρια ήταν από νωρίς και η 30χρονη γυναίκα, η οποία ένιωσε δικαιωμένη από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του πρώην συντρόφου της. «Ευχαριστώ την Ελληνική Δικαιοσύνη, τον δικηγόρο μου και όλους εσάς. Αισθάνομαι ικανοποιημένη για την απόφαση. Όμως, εξακολουθώ να φοβάμαι μήπως γίνει κάτι», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

 

Η 30χρονη πρώην σύντροφος του κατηγορουμένου, η οποία έχει καταγωγή από τη Βουλγαρία, είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της, καταθέτοντας την Τρίτη ενώπιον του ανακριτή, λέγοντας πως στην περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος κινδυνεύει, γιατί ο 33χρονος τη ζηλεύει πολύ. Η 30χρονη υποστήριξε μάλιστα πως ο πρώην σύντροφός της την είχε χτυπήσει και πάλι στο παρελθόν, ωστόσο δεν τον είχε καταγγείλει, ενώ υποστήριξε πως ο ίδιος είχε χτυπήσει και μια ακόμη γυναίκα, την οποία απειλούσε ότι θα σκοτώσει τα δυο της παιδιά.

Η γυναίκα αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο κατηγορούμενος την άρπαξε με την απειλή μαχαιριού από το σπίτι της στο Γαλάτσι και την οδήγησε στο σπίτι του όπου άρχισε να τη χτυπά.

 

«Ήθελε να με σκοτώσει», λέει, σημειώνοντας πως όταν ο 33χρονος κατάλαβε πως η Αστυνομία προσπαθούσε να εισβάλει στο σπίτι, πήρε τη φιάλη υγραερίου, την άνοιξε και με έναν αναπτήρα απειλούσε να την ανάψει για να γίνει έκρηξη. «Είπε μπροστά στην Αστυνομία ότι εγώ είμαι η γυναίκα του και μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει. Έλεγε ότι η Ελλάδα δεν έχει νόμους και ότι μπορεί να με σκοτώσει και να βγει με το κεφάλι μου στα χέρια και να πει ότι είναι ένας άνδρας από την Αίγυπτο», υποστήριξε σε συνέντευξή της η 30χρονη, προσθέτοντας πως ο κατηγορούμενος, χρησιμοποιώντας το κινητό της, μετέδιδε ζωντανά τον ξυλοδαρμό, ενώ πήρε τον 7χρονο γιο της με βιντεοκλήση για να βλέπει. «Με είδε ο γιος μου μέσα στα αίματα και άρχισε να κλαίει το παιδί μου και να φωνάζει», είπε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης