Συμπληρωματική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας έχει ασκηθεί εις βάρος του 34χρονου Αιγυπτίου, ο οποίος απολογείται σήμερα στον ανακριτή για την ομηρία, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, πάνω από πέντε ώρες της πρώην συντρόφου του, με την απειλή ότι θα ανατινάξει με φιάλη υγραερίου ολόκληρη την πολυκατοικία όπου έμενε στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο 34χρονος, ο οποίος είναι αντιμέτωπος επίσης με το κακούργημα της αρπαγής και επιπλέον πέντε πλημμελήματα, μετέδιδε ζωντανά τον ξυλοδαρμό της νεαρής γυναίκας με καταγωγή από τη Βουλγαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια, καταθέτοντας χθες ενώπιον του ανακριτή, φέρεται να περιέγραψε με λεπτομέρειες τη φρίκη που έζησε, ενώ εξέφρασε τους φόβους της ότι, στην περίπτωση που ο κατηγορούμενος αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του, θα επιχειρήσει να τη σκοτώσει.

«Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου» είπε η νεαρή γυναίκα σε δηλώσεις της, συμπληρώνοντας: «Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε…». Η 30χρονη είπε πως ο πρώην σύντροφός της την είχε χτυπήσει και πάλι στο παρελθόν, ωστόσο δεν τον είχε καταγγείλει, ενώ υποστήριξε πως ο ίδιος είχε χτυπήσει και μια ακόμη γυναίκα, την οποία απειλούσε ότι θα σκοτώσει τα δυο της παιδιά.  

«Ήθελε να με σκοτώσει» τόνισε η πρώην σύντροφος του κατηγορουμένου, σημειώνοντας πως, όταν ο 34χρονος κατάλαβε πως η Αστυνομία προσπαθούσε να εισβάλει στο σπίτι, πήρε τη φιάλη υγραερίου, την άνοιξε και με έναν αναπτήρα απειλούσε να την ανάψει για να γίνει έκρηξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είπε μπροστά στην αστυνομία ότι εγώ είμαι η γυναίκα του και μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει. Έλεγε ότι η Ελλάδα δεν έχει νόμους και ότι μπορεί να με σκοτώσει και να βγει με το κεφάλι μου στα χέρια και να πει ότι είναι ένας άνδρας από την Αίγυπτο» υποστήριξε σε συνέντευξή της, προσθέτοντας πως ο κατηγορούμενος χρησιμοποιώντας το κινητό της μετέδιδε ζωντανά τον ξυλοδαρμό, ενώ πήρε τον 7χρονο γιο της με βιντεοκλήση για να βλέπει. «Με είδε ο γιος μου μέσα στα αίματα, και άρχισε να κλαίει το παιδί μου και να φωνάζει» είπε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης