Κρατώντας στα χέρια του ένα μαχαίρι ένας Ρομά απειλούσε έναν οδηγό λεωφορείου το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Ζαχάρως Ηλείας. 

Ο οδηγός, διατήρησε την ψυχραιμία του και σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε να σταθμεύσει το όχημα στην άκρη του δρόμου, αφού στο ενδιάμεσο είχαν ενημερωθεί και οι αστυνομικές αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο προς Κρέστενα και Ζαχάρω με αρκετούς επιβάτες, όταν στο Επιτάλιο επιβιβάστηκε ένας Ρομά ο οποίος μετά από λίγο και με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε τον οδηγό να σταματήσει στο Αγρίδι για να κατέβουν οι επιβάτες που ήταν μέσα και στη συνέχεια απαίτησε να κατευθυνθεί μέσω της Ζαχάρως προς Καλαμάτα.

Οι επιβάτες ενημέρωσαν την αστυνομία και άμεσα ξεκίνησαν οι αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να σώσουν τον οδηγό του ΚΤΕΛ από την ομηρία.

Ο οδηγός του λεωφορείου διατήρησε την ψυχραιμία του και έτσι είπε στον δράστη, ότι δεν έφτανε το πετρέλαιο μέχρι την Καλαμάτα και ότι έπρεπε να σταματήσουν σε βενζινάδικο για να βάλει καύσιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σταματώντας στο πρατήριο υγρών καυσίμων στη Ζαχάρω, ο δράστης είπε στον οδηγό να ζητήσει από τον υπάλληλο να βάλει καύσιμα και να του δώσει ότι χρήματα είχε στο ταμείο. Ανοίγοντας την πόρτα ο οδηγός, ο δράστης κατέβηκε κάτω και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με αποτέλεσμα να υπάρξει αίσια έκβαση στην ομηρία.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του οδηγού Θανάση Βάλαρη, στο ilialive.gr λίγη ώρα μετά την λήξη της ομηρίας

 

 

Πηγή: patrisnews.com, ilialive.gr 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης