Οι τρεις ύποπτοι, οι οποίοι προσήχθησαν το πρωί στη Διεύθυνση Ασφαλείας Ναυπλίου, σχετικά με την άγρια δολοφονία του 33χρονου Κώστα Καραμούντζου, ομολόγησαν τελικά την πράξη τους. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, πρόκειται για την εν διαστάσει σύζυγο του θύματος 28 ετών, τον πατέρα της 65 ετών και τον φίλο της 25 ετών, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι δολοφόνησαν τον άτυχο άνδρα, χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Αυτή την ώρα γίνεται στον ποταμό  Ερασσινό, όπου και εντοπίστηκε το πτώμα, η αναπαράσταση του εγκλήματος. Στη συνέχεια οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε γυμνός χθες το μεσημέρι, σε χωράφι δίπλα στο ποτάμι στην Νέα Κίο. Όπως είπαν οι δράστες, τον χτύπησαν θανάσιμα και τον επιβίβασαν στον αυτοκίνητο, προκειμένου να τον πετάξουν μαζί με το Ι.Χ. σε γκρεμό σε ορεινή περιοχή, για να φανεί  ότι το θάνατός του ότι προήλθε από τη σύγκρουση του οχήματος. Όμως, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, τους έπιασε λάστιχο και έτσι κατευθύνθηκαν προς το ποτάμι. Έριξαν το Ι.Χ. στην όχθη, αλλά το σώμα του άτυχου άνδρα έπεσε έξω από το όχημα, με αποτέλεσμα να το εντοπίσει μερικές ώρες αργότερα κάτοικος της περιοχής.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης