Στο πρόσωπο των έξι γυναικών υποστήριξε ο 30χρονος επίδοξος βιαστής ότι έβλεπε την «Τζορτζίνα» από τη Ρουμανία που τον εγκατέλειψε.

Αυτό ισχυρίστηκε απολογούμενος στον ανακριτή ο κατηγορούμενος, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για όσα διέπραξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομολόγησε και τις έξι επιθέσεις για τις οποίες κατηγορείται, αλλά αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να βιάσει και ότι είναι ο «αδίστακτος δράκος» που περιγράφεται από τον Τύπο.

«Ο πραγματικός δράκος μπορεί να μας κοιτάει τώρα»

«Ο πραγματικός δράκος», όπως είπε ο συνήγορός του Δημήτρης Ράπτης, «κυκλοφορεί ελεύθερος».

«Μπορεί να μας κοιτάει τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  Ομολόγησε και τις έξι επιθέσεις για τις οποίες κατηγορείται, αλλά αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να βιάσει και ότι είναι ο «αδίστακτος δράκος» που περιγράφεται από τον ΤύποΌλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 30χρονου, «ο οποίος κατά τα άλλα είχε μία απόλυτα φυσιολογική ζωή, από την απόρριψη που δέχθηκε από τη Ρουμάνα ιερόδουλη με την οποία είχε σχέση για 2,5 χρόνια. Ωστόσο, εκείνη τον εκμεταλλεύτηκε, αφού του έφαγε όλες τις οικονομίες», υποστήριξε.

Ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα τού απέσπασε 15.000 ευρώ όλο αυτό το διάστημα που ήταν μαζί και στο τέλος τον παράτησε. Εκείνος, κατά τα λεγόμενά του, έπαθε κατάθλιψη, κλείστηκε στον εαυτό του και άρχισε να διαπράττει τις επιθέσεις σε βάρος των γυναικών.

Δεν αναζήτησε, βέβαια, τη βοήθεια ψυχιάτρου και σύμφωνα με τον συνήγορό του «προσπάθησε να μειώσει το γυναικείο φύλο με τις απανωτές επιθέσεις του στις ανυπεράσπιστες γυναίκες».

Μέσα σε έναν μήνα κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει έξι γυναίκες. Ωστόσο, ο κ. Ράπτης υποστήριξε πως ο τρόπος που τις προσέγγιζε δεν έχει τα χαρακτηριστικά ενός βιαστή.

Ήδη υποβάλλεται σε φαρμακευτική αγωγή, αφού εξετάστηκε από τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα.

Ζήτησε, δε, από τον ανακριτή να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον ίδιο και για αυτόν τον λόγο θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού προτού μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Πρώτη καταχώρηση με έκτακτη ανάρτηση 11.33

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης