Η πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα ανακοινώνει ότι την Κυριακή 17 Απριλίου η Κρατική Ιταλική Σχολή Αθηνών θα ανοίξει τις πόρτες της για να παρουσιάσει στο κοινό της ελληνικής πρωτεύουσας την προσφορά της στον τομέα της εκπαίδευσης στο πλαίσιο ενός «Open Day».

Με την ευκαιρία αυτή ο πρόεδρος της σχολής Emilio Luzi απευθύνει σε όλους τους ενδιαφερομένους το παρακάτω μήνυμα/πρόσκληση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή 17/04/2016, από τις 11.00 έως τις 13.00 η Κρατική Ιταλική Σχολή Αθηνών, οδός Μητσάκη, 18, 11141 Αθήνα, ανοίγει τις πόρτες της για να προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να γνωρίσετε την πλούσια εκπαιδευτική της πρόταση.

Η Σχολή, ιδιοκτησίας του ιταλικού κράτους, προσφέρει μια εκπαιδευτική διαδρομή που ξεκινά από την προσχολική αγωγή και φθάνει έως και το απολυτήριο του λυκείου (Diploma di Liceo Scientifico) δίνοντας απευθείας πρόσβαση στα ιταλικά πανεπιστήμια.

Οι τίτλοι που χορηγούνται στο τέλος των διαφόρων κύκλων εκπαίδευσης έχουν νομική ισχύ και, ως τίτλοι που εκδίδονται από το ιταλικό κράτος, είναι έγκυροι σε όλη την Ευρώπη καθώς και σε πολλές άλλες χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κρατική Ιταλική Σχολή αντιπροσωπεύει μια άριστη σχολική ευκαιρία στην Αθήνα, που είναι ανοιχτή σε όλους.

Ιταλική Σχολή Αθηνών, ένα Σχολείο για αληθινούς μαθητές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης