Τα ευρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι που διέμενε η Πόλα Ρούπα και η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ σήμερα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ερεύνησε ένα εξοχικό στον Ωρωπό, που είχε νοικιάσει η Πόλα Ρούπα πριν από περίπου δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, η τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί η Ρούπα ήταν πριν από ένα χρόνο, ενώ η αστυνομία δεν εντόπισε κάποιο ενδιαφέρον εύρημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ των ευρημάτων στην Ηλιούπολη όμως, εκτός από όπλα και φυσίγγια, περιλαμβάνονται αναφορές σε γνωστούς επιχειρηματίες, με σημειώσεις για τις κινήσεις τους και για συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και στοιχεία που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ίσως να σχεδιαζόταν επίθεση ή απαγωγή.

Επίσης βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σπίτι στη περιοχή της Ηλιούπολης, όπου διέμενε η συλληφθείσα Παναγιώτα Ρούπα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-δύο πολεμικά τυφέκια,
-δύο πυροβόλα όπλα – πιστόλια,
-τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.
– Πλησίον της οικίας στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου διέμενε η συλληφθείσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες.

– Και στις δύο παραπάνω οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά.

Όλα τα παραπάνω κατασχεθέντα έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις.

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη

Εν τω μεταξύ, στο νοσοκομείο «Σωτηρία» μεταφέρθηκαν η Πόλα Ρούπα και η Κατερίνα Αθανασοπούλου, καθώς ένιωσαν αδιαθεσία, πιθανότατα λόγω της απεργίας πείνας που έχουν ξεκινήσει από τη μέρα που συνελήφθησαν.

Διαβάστε ακόμα: Εξελίξεις με το αίτημα της Πόλας Ρούπα για την επιμέλεια του παιδιού της

Ρούπα-Μαζιώτης: «Διεξάγεται πόλεμος εναντίον του παιδιού μας»

Δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία ταυτότητας κι άλλα δελτία σε συνέχεια της σύλληψης της Πόλας Ρούπα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης