Ώρες αγωνίας για την 59χρονη που εξαφανίστηκε στη Λάρισα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019, 02:50
Ώρες αγωνίας για την 59χρονη που εξαφανίστηκε στη Λάρισα

Αυξάνεται η αγωνία των ανθρώπων της 59χρονης Βάσως Σιλεβίστα - Κουκουνασούλη, μητέρας δύο παιδιών, η οποία αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής (10/3) από το πατρικό της σπίτι στην οδό Άκρωνος 9 στη Λάρισα.

Η 59χρονη είχε μεταβεί την περασμένη εβδομάδα στη Λάρισα, προκειμένου να τακτοποιήσει ένα θέμα με την υπερήλικη μητέρα της.

Την τελευταία ημέρα που την είδε κάποιος, ήταν την Κυριακή στο μεσημεριανό φαγητό με τους συγγενείς της. Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, όπου καταγγέλθηκε την Καθαρά Δευτέρα η εξαφάνιση της 59χρονης, το απόγευμα της Κυριακής περί τις 18:45 είχε ένα τηλεφώνημα με φίλη της από τη Λαμία και έκτοτε το κινητό της είναι απενεργοποιημένο.

Επίσης από τη δημοσιοποίηση του θέματος υπήρξε η πληροφορία για μία γυναίκα που της έμοιαζε και η οποία εθεάθη κοντά στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της Λάρισας. Το βιντεοληπτικό υλικό κάμερας ασφαλείας της περιοχής έδειξε πως όντως μία γυναίκα  στεκόταν στο σημείο την ώρα που έβρεχε. Δεν μπορούν όμως με σιγουριά να πουν πως πρόκειται για την ίδια.

Σε επικοινωνία που είχε το lamiareport με το μεγάλο γιο της οικογένειας, Γιάννη Σιλεβίστα, προπονητή του Πανθηραϊκού, η μητέρα του βρέθηκε στη Λάρισα προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε η γιαγιά του να εισαχθεί σε οίκο ευγηρίας. Δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα και είναι φυσικό να ανησυχεί πολύ για την τύχη της μητέρας του.

Άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ «χτενίζουν» εδώ και δύο ημέρες τον Πηνειό ποταμό, χρησιμοποιώντας μάλιστα και βάρκα, ενώ έρευνες διεξάγονται και στις γύρω περιοχές για τον εντοπισμό κάποιων στοιχείων. Την ημέρα της εξαφάνισής της, η 59χρονη φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκή μπλούζα και καφέ μπουφάν.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019, 02:54