Οργή έχει προκληθεί στα social media μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι ο ίδιος σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν.

Χιλιάδες χρήστες στο Instagram κατέκλυσαν το προφίλ του και συγκεκριμένα την τελευταία φωτογραφία που ο ίδιος είχε ανεβάσει, αμέσως μετά την δολοφονία της. Πρόκειται για μία χαρούμενη φωτογραφία από τον γάμο τους με την λεζάντα «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου». Τότε, όλοι μιλούσαν για μία τρυφερή ανάρτηση μετά τον χαμό της συζύγου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τέρας», «απόβρασμα», «σκουπίδι», είναι κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδουν.

Οι χρήστες στο Twitter επικεντρώθηκαν στο hashtag #Justice_for_Caroline πραγματοποιώντας το δικό τους μνημόσυνο 40 μέρες μετά από την δολοφονία της 20χρονης. Οι σκέψεις όλων βρέθηκαν στο μωρό και την μητέρα της Καρολάιν που το πρωί αγκάλιαζε τον δολοφόνο της κόρης της.

Ήδη από το μεσημέρι της Πέμπτης οπότε και ο 33χρονος πιλότος έφτασε στην Αθήνα, από την Αλόνησσο όπου βρισκόταν για το 40ημερο μνημόσυνο της συζύγου του έκανε την εμφάνισή του στο Twitter το χασταγκ #Γλυκα_Νερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε λίγες ώρες έγινε πρώτο τρεντ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης -ήδη μετά τις 22:00 είχαν γραφτεί πάνω από 35.000 – ενώ αργά το βράδυ της Πέμπτης εμφανίστηκε ένα δεύτερο χάσταγκ, το #Justice_for_Caroline (με πάνω από 3.300 σχόλια) και το #Καρολαιν (με 8.595 σχόλια).

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης