Οργισμένη ανακοίνωση της 40χρονης μάρτυρος στην υπόθεση Λιγνάδη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021, 17:55
Οργισμένη ανακοίνωση της 40χρονης μάρτυρος στην υπόθεση Λιγνάδη

Ακολουθεί η δήλωση για λογαριασμό της "40χρονης μάρτυρος", στην υπόθεση με κατηγορούμενο τον Δ. Λιγνάδη από τη νομική της παραστάτρια Χρύσα Παπαδοπούλου, δικηγόρο Πειραιώς.

«Η παλαιομοδίτικη τακτική της «δολοφονίας χαρακτήρων» και της επίρριψης ευθυνών στα θύματα είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να στραφεί η προσοχή  μακριά από την ουσία αυτή της υπόθεσης και να υποβιβαστεί  αυτή σε  θέαμα της κλειδαρότρυπας. Μέσω ακραία ομοφοβικών, σεξιστικών και οπισθοδρομικών απόψεων απευθύνονται στην κοινωνία της Ελλάδας του 1960. Αλλά, δυστυχώς για αυτούς, είμαστε στο 2021 και η προσπάθειά τους  να σιγήσουν οι φωνές των επιζώντων  σεξουαλικής βίας και των μαρτύρων θα αποτύχει.

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αυτής όμως, θίγεται βάναυσα η αλήθεια, η τιμή και η υπόληψη της εντολέως μου, όταν διαδίδονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων, εφημερίδες , στο διαδίκτυο συκοφαντικά ή/και δυσφημιστικά γεγονότα για την ίδια, την προσωπική της ζωή και αυτή των οικείων της, γεγονός για το οποίο επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της. 

Είναι γνωστό ότι η δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων  διώκεται ποινικά και αστικά, καθώς η εντολέας μου ουδέποτε έχει συναινέσει στην δημοσιοποίηση οποιουδήποτε δεδομένου που οδηγεί με οποιονδήποτε τρόπο στην ταυτοποίησή της.

Η νομική παραστάτρια της μάρτυρος

Χρύσα Παπαδοπούλου

Δικηγόρος Πειραιώς

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021, 17:58