Ευτυχής για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου δηλώνει ο κ. Άκης Τσελέντης ο οποίος ωστόσο δεν κρύβει την πικρία του για τον πόλεμο λάσπης που δέχθηκε όπως λέει το προηγούμενο διάστημα από συναδέλφους του.

Στο εξής, όπως τονίζει σε δηλώσεις του στο zougla.gr θα ασχοληθεί με την αντισεισμική θωράκιση της χώρας και ιδιαίτερα με τον έλεγχο δημόσιων υποδομών και τις στατικές μελέτες κτιρίων και σχολείων που εμφανίζουν προβλήματα. Στόχος του επίσης είναι η βελτίωση του εθνικού δικτύου σεισμογράφων της χώρας και η εκπαίδευση των μαθητών στην έννοια του σεισμού εισάγοντας στα σχολεία σεισμογράφους γιατί όπως λέει, «ο σεισμός είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος για τη χώρα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο σεισμός είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος για τη χώρα μας»

«Δεν σας κρύβω ότι αυτή η μέρα έχει κάπως σκιαστεί γιατί δέχθηκα πολύ λάσπη, από διάφορους σε εισαγωγικά συναδέλφους αλλά τα βάζω όλα πίσω και προχωρώ» αναφέρει στο zougla.gr ο κ. Τσελέντης, ονοματίζοντας τους κ.κ. Λέκκα και Παπαδόπουλο που όπως σημειώνει «προσπάθησαν να αλλοιώσουν την προσωπικότητά μου λέγοντας ψεύδη».

«Ανασκουμπόνωμαι γιατί ο σεισμός είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος για τη χώρα μας και πραγματικά θέλει μια υπευθυνότητα και μια σοβαρότητα. Εγώ και οι συνεργάτες μου στο Γεωδυναμικό θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τη χώρα μας», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανάρτηση του Άκη Τσλέντη για την ορκομωσία του:

 

Σήμερα Ορκίστηκα ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ για την νέα μου θητεία σαν διευθυντής του Γεωδυναμικού. Ο πόλεμος που δέχτηκα και…

Δημοσιεύτηκε από Akis Tselentis στις Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020

Δείτε στιγμιότυπα από τη σημερινή ορκομωσία του κ. Τσελέντη

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Τσελέντη μετά την ορκομωσία του στο zougla.gr:

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης